Advocaat Buren

Als u op zoek bent naar een ervaren advocaat in Buren, dan bent u bij Bus & Van Osch Advocaten aan het goede adres. Bus & Van Osch Advocaten is een vakkundig en betaalbaar advocatenkantoor in Buren dat u op verschillende rechtsgebieden kan bijstaan.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bus & Van Osch Advocaten is gevestigd in Buren en treedt op voor zowel ondernemers als particulieren. Wij werken ook regelmatig met rechtsbijstandsverzekeraars. Door onze jarenlange ervaring als advocaat kunnen wij onze klanten vaak een betaalbare oplossing bieden. U krijgt bij Bus & Van Osch Advocaten begrijpelijk en concreet advies. Wij werken snel, effectief en vooral zonder poespas.

Advocaat in Buren

Bus & Van Osch Advocaten in Buren kan u op verschillende rechtsgebieden bijstaan. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig van een advocaat bij het vorderen van achterstallig loon, het opstellen, beoordelen of beëindigen van een arbeidsovereenkomst of zoekt u advies over een concurrentiebeding? Of heeft u andere vragen met betrekking tot het arbeidsrecht? Dan kunt u bij ons goed terecht.

Verschillende rechtsgebieden

Ook met vragen over andere rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, verbintenissenrecht (contracten), goederenrecht, incasso en consumentenrecht kunnen wij u van dienst zijn. Aarzelt u niet om uw vraag of geschil aan ons voor te leggen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel 0344 – 84 81 96 of kom langs tijdens ons gratis juridisch spreekuur. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn.