Advocaat Culemborg

Bent u op zoek naar juridisch advies van een advocaat in de buurt van Culemborg? Bus & Van Osch Advocaten kan u op verschillende rechtsgebieden bijstaan.

Heeft u een advocaat nodig in de omgeving van Culemborg?

De dienstverlening van Bus & Van Osch Advocaten kenmerkt zich door een snelle en efficiënte no-nonsense aanpak. Wij bekijken eerst de kern van uw geschil en zoeken op basis daarvan naar een oplossing. U krijgt geen ingewikkelde juridische uiteenzetting van ons, maar een heldere blik op uw zaak.

Wat kan Bus & Van Osch Advocaten voor u doen?

Wij kunnen u helpen met verschillende juridische zaken. Bijvoorbeeld met het opstellen van een overeenkomst om afspraken vast te leggen of het treffen van een betalingsregeling als uw facturen niet worden betaald. Maar onze advocaten kunnen u ook helpen bij een arbeidsgeschil, een procedure bij de rechtbank of het terugvorderen van een ingenomen rijbewijs. Bus & Van Osch Advocaten helpt en begeleidt u door dit soort juridische trajecten.

Verschillende rechtsgebieden

Bus & Van Osch Advocaten biedt ondernemers en particulieren juridische bijstand binnen verschillende rechtsgebieden. Vanuit ons advocatenkantoor in Buren, in de buurt van Culemborg, kunnen wij u adviseren op het gebied van onder andere het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, goederenrecht, verbintenissenrecht, incasso en consumentenrecht. Maar ook voor andere juridische zaken kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen over een ander rechtsgebied of een bepaalde kwestie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook biedt Bus & Van Osch Advocaten elke maandag een gratis juridisch spreekuur aan. Wilt u gebruik maken van dit spreekuur? Meldt u zich dan van tevoren aan.