Uw advocaat in de Betuwe

Als u op zoek bent naar een advocaat in de Betuwe, dan kan Bus & Van Osch Advocaten u van dienst zijn. Wij staan zowel ondernemers als particulieren bij en bieden begrijpelijke adviezen en concrete oplossingen op maat.

Heeft u een advocaat in de Betuwe nodig?

Of u nu een vraag heeft met betrekking tot het incasseren van onbetaalde facturen, uw rechten als consument of over een contract: Bus & Van Osch Advocaten heeft de juiste expertise in huis om u te kunnen helpen.

Wat kunnen wij als advocaat voor u betekenen?

Bus & Van Osch Advocaten onderscheidt zich door zijn doeltreffende en efficiënte aanpak. Onze adviezen zijn begrijpelijk, toegankelijk en in de taal van de klant. Wij doen er alles aan om bij te dragen aan uw succes en werken met name voor ondernemers en particulieren. Tevens hebben wij ruime ervaring in het werken met rechtsbijstandsverzekeraars.

Als advocaat in de Betuwe staan we bijvoorbeeld klanten uit Buren, Geldermalsen, Tiel en Culemborg bij in verschillende juridische kwesties. Onze klanten komen daarnaast niet alleen maar uit de Betuwe. Bus & Van Osch Advocaten bedient klanten uit het hele land.

Bus & Van Osch Advocaten

Als er een juridisch conflict speelt dan wenst u graag te worden bijgestaan door een advocaat die uw belang altijd voorop stelt. Bus & Van Osch Advocaten is gevestigd in de Betuwe (Buren) en heeft veel ervaring op verschillende rechtsgebieden. Wij kunnen u onder andere helpen met advies en procedures met betrekking tot het verbintenissenrecht, arbeidsrecht, consumentenrecht, verkeersrecht, ondernemingsrecht, goederenrecht en incasso.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Bus & Van Osch Advocaten in de Betuwe voor u kan betekenen? Bel dan vrijblijvend met 0344 – 84 81 96. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn.