Uw advocaat in Gelderland

Bus & Van Osch Advocaten is een jong en professioneel advocatenkantoor in Buren, Gelderland. Wij zijn vakkundig, betaalbaar en kunnen u op verschillende rechtsgebieden bijstaan.

Gespecialiseerde advocaat in Gelderland

Als advocaat bedienen wij niet alleen klanten uit de regio van Buren, Geldermalsen, Tiel en Culemborg, maar staan we klanten uit het hele land bij. Dit doen wij snel én doeltreffend. Wij bieden ondernemers en particulieren heldere en eerlijke adviezen, zonder verborgen kosten.

Aanpak Bus & Van Osch Advocaten

Soms is een juridisch probleem niet te vermijden. Als u wordt geconfronteerd met een dergelijk geschil, dan zoekt u een advocaat met kennis van zaken en ervaring. Om u een beeld te geven van onze werkwijze bieden wij een gratis spreekuur aan. Wij bespreken dan samen met u de mogelijkheden en bekijken wat de beste aanpak van uw geschil is. Dankzij onze ervaring als advocaat binnen en buiten de rechtbank kunnen wij u vaak een betaalbare oplossing op maat bieden.

Verschillende rechtsgebieden

Bus & Van Osch Advocaten heeft ruime ervaring in het optreden binnen verschillende rechtsgebieden. Wilt u bijvoorbeeld weten wat uw rechten zijn als consument, heeft u vragen over het arbeidsrecht of heeft u advies nodig over commerciële contracten? Wij kunnen u onder andere adviseren op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht, incasso, ondernemingsrecht, goederenrecht, consumentenrecht, verkeersrecht en rijbewijszaken.

Heeft u vragen over uw juridisch geschil en zoekt u een advocaat in Gelderland? Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bel vrijblijvend met 0344 – 84 81 96 of kom langs tijdens ons wekelijks juridisch spreekuur. Bent u niet in de mogelijkheid om ons te bezoeken? Bus & Van Osch Advocaten is altijd bereid om bij u of uw onderneming langs te komen.