Advocaat Geldermalsen

Bus & Van Osch Advocaten is een deskundig advocatenkantoor in de omgeving van Geldermalsen. Wij zijn als advocaat actief op verschillende rechtsgebieden en geven juridisch advies aan ondernemers en particulieren.

Zoekt u een advocaat in de omgeving van Geldermalsen?

Bus & Van Osch Advocaten kan vaak een betaalbare oplossing voor u vinden. En heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan zijn uw juridische kosten mogelijk te declareren bij uw verzekeraar.

Wij staan daarnaast veel ondernemers bij op het gebied van onder andere het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en incasso. Maar ook als u als particulier op zoek bent naar een advocaat in de buurt van Geldermalsen, dan kunnen wij u helpen. Ons kantoor in Buren ligt immers vlakbij.

Als ondernemers weten wij ook als geen ander dat u met veel uiteenlopende zaken te maken krijgt. Wij zijn goed bekend met het adviseren en procederen over bijvoorbeeld commerciële contracten, algemene voorwaarden en zekerheden, zoals garanties en pandrechten. Bus & Van Osch Advocaten kan u bijvoorbeeld ook adviseren over het incasseren van uw facturen of het oplossen van lopende arbeidsconflicten.

Hoe werkt Bus & Van Osch Advocaten?

Bij Bus & Van Osch Advocaten krijgt u juridisch advies op maat. Na een eventueel kennismakingsgesprek nemen we met u de juridische mogelijkheden door. U ontvangt bij ons geen wollige adviezen, maar begrijpelijke oplossingen. 

Een goede keus in de regio van Geldermalsen

Heeft u vragen of speelt er een juridisch geschil en bent u op zoek naar een advocaat in de omgeving van Geldermalsen? Bus & Van Osch Advocaten biedt elke maandag om 17.00 uur een gratis en vrijblijvend spreekuur aan op ons kantoor in Buren.

Kunt u niet langskomen? Neem u dan telefonisch contact met ons op via 0344 – 84 81 96. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.