Advocaat Tiel

Heeft u een juridisch geschil en zoekt u een gedegen advocaat in de buurt van Tiel? Bus & Van Osch Advocaten is dan dichtbij.

Zoekt u een ervaren advocaat in de omgeving van Tiel?

Ons advocatenkantoor is centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf Tiel. Wij behandelen zaken op verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij u adviseren op het gebied van onder andere het arbeidsrecht, incasso, consumentenrecht, rijbewijszaken, ondernemingsrecht, goederenrecht en verbintenissenrecht.

De aanpak van Bus & Van Osch Advocaten

Bus & Van Osch Advocaten kan u door onze jarenlange ervaring als advocaat vaak een betaalbare oplossing bieden. Wij nodigen u daarom uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Buren, vlak bij Tiel. Tijdens dit gesprek kunnen wij de kansen en risico’s van uw zaak doornemen.

Met welke vraag u ook komt, bij Bus & Van Osch Advocaten wordt u spoedig geholpen. Onze aanpak is doeltreffend en vooral zonder gedoe. Wij gaan voor juridisch advies op maat.

Uw advocaat in de buurt van Tiel

Bus & Van Osch Advocaten hanteert een scherp uurtarief, zonder extra kantoorkosten. Voor specifieke werkzaamheden kan er ook vaak een vaste prijs worden afgesproken. Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Dan kunt u onze kosten mogelijk declareren bij uw verzekeraar. Aarzelt u niet om ons naar de mogelijkheden te vragen.

Bent u op zoek naar een advocaat in de omgeving van Tiel? Neem dan contact op met Bus & Van Osch Advocaten. Bel voor een vrijblijvende afspraak met 0344 – 84 81 96 of loop binnen tijdens ons gratis spreekuur.