Rechtsgebieden

Bus & Van Osch Advocaten treedt op voor verschillende klanten, binnen verschillende rechtsgebieden. Voor zowel ondernemers als particulieren.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht regelt de verhoudingen tussen werkgevers en werknemers. Met de recente invoering van de Wet werk en zekerheid (Wwz) in 2015 is er veel veranderd voor werkgevers en werknemers, met name op het gebied van het ontslagrecht.

Lees meer →

Ondernemingsrecht

Als ondernemer krijgt u met veel uiteenlopende zaken te maken. Aan het einde van de dag gaat het er om dat de belangen van uw onderneming zo goed als mogelijk worden beschermd. Bus & Van Osch Advocaten kan u daarbij helpen.

Lees meer →

Verbintenissenrecht

Vaak zijn afspraken alleen mondeling gemaakt of niet duidelijk vastgelegd. Daardoor ontstaan veel geschillen. Dat kan worden voorkomen door tijdig na te denken over het goed vastleggen van afspraken. Bus & Van Osch Advocaten kan verschillende soorten overeenkomsten voor u opstellen of beoordelen.

Lees meer →

Goederenrecht

U hebt hard gewerkt voor uw eigendommen en u wenst die te behouden. Dan krijgt u ook met het goederenrecht te maken. Het goederenrecht regelt de rechtsverhouding tussen mensen en goederen. Goederen zijn alle zaken en alle vermogensrechten.

Lees meer →

Incasso

Wordt uw factuur niet betaald? Bus & Van Osch Advocaten heeft hiervoor een krachtig buitengerechtelijk incassotraject ontwikkeld voor het incasseren van uw onbetaalde facturen, waarbij u snel weet waar u aan toe bent.

Lees meer →

Consumentenrecht

Het consumentenrecht is bedoeld om de consument te beschermen bij het zakendoen met professionele, zakelijke partijen. Bus & Van Osch Advocaten is zeer ervaren in het behandelen van zaken op het gebied van het consumentenrecht en is u daarbij graag van dienst.

Lees meer →

Verkeersrecht / Rijbewijszaken

Het kan onverhoopt gebeuren dat uw rijbewijs wordt ingevorderd vanwege een verdenking van een snelheidsovertreding of een verdenking van rijden onder invloed. Dit kan erg vervelende gevolgen voor u hebben. U kunt uw rijbewijs bijvoorbeeld hard nodig hebben voor uw werk of uw gezin.

Lees meer →

En meer

De op deze website beschreven kwesties zijn een aantal voorbeelden van de zaken die Bus & Van Osch Advocaten behandelt. Dit zijn echter niet de enige zaken die wij behandelen.

Lees meer →